Kërkoni pse partneri juaj ju çmend

Përveç këshillave tuaja konvencionale për marrëdhëniet, mendimtarët dhe shkencëtarët e mençur nga Hipokrati deri te Dr. Carl Jung kanë menduar për sjelljen njerëzore për qindra vjet. Ata e kuptuan se edhe pse ne mund të jemi në gjendje të ndryshojmë disa nga sjelljet tona, ne nuk jemi në gjendje të ndryshojmë natyrën tonë bazë dhe temperamentin tonë, pavarësisht sa shumë përpiqemi. Duket se secili prej nesh ka një lloj personaliteti unik me të cilin kemi lindur.

Kur e ndjeni veten duke u acaruar nga veprimet ose mosveprimi i tij/saj, kujtojini vetes se ai ose ajo nuk mund ta ndihmojë.

Këto tipare janë të fiksuara në to, ashtu si tiparet tuaja janë të lidhura edhe me ju. Asnjëri nga ju nuk mund të ndryshojë duke qenë kështu siç jeni.

Merrni një pushim 5-minutësh

Vendosni duart mbi zemrën tuaj. Butësisht filloni të merrni frymë ndërsa numëroni deri në 5 dhe nxirrni frymën ndërsa numëroni deri në 5 ndërsa përqendroheni në largimin e zemërimit ose rëndimit tuaj ndërsa vazhdoni të merrni frymë. Bëjeni këtë derisa të ndiheni të qetë.

Bëni një listë me 5 cilësi që ka ky person i bezdisshëm që ju i doni, i admironi ose i respektoni Gjeni mënyra për t’i bërë të ditur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *