Ekspertja e seksit Nadia Bokody nga Sydney, ka zbuluar arsyen pse femrat nuk e duan seksin. Nadia thotë që shumica e femrave ndrydhin seksualitetin e tyre, nga frika se si burrat do t’i trajtojnë ato.

Gjëja më e mirë që mund të bëni për të ngritur përsëri epshin tuaj është të praktikoni rregullisht masturbimin. Po, ju duhet të respektoni dëshirat tuaja dhe të kuptoni gratë mësohen të shtypin këtë anë të vetvetes. Dhe disa prej nesh bëhen aq të mira në ndrydhjen e dëshirës sonë, sa që në fund arrijmë ta shuajmë, shpjegon ajo.

Shkrimtarja dhe ekspertja e seksit, e cila ka më shumë se 59.000 ndjekës në Instagram, komentoi karrierën e saj si kolumniste, si dhe të gjitha komentet dhe ofendimet që ka përjetuar që kur mori guximin të pranonte se i pëlqente seksi. Paragjykimet ndaj grave dhe seksit ekzistojnë, por kjo nuk duhet të bëhet problem që femrat të mos arrijnë atë që kërkojnë në shtrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *