Reperja e njohur kosovare Loredana Zefin, ka rënë në prangat e policisë zvicerane.

 

Sipas autoriteteve vendase bëhet me dije se arrestmi i saj është bërë pasi ajo akuzohet për mashtrim. Ndalimi I saj është bërë në banesë në Luzern.

 

Sipas mediave zvicerane reperja Loredana dhe vëllai i saj kanë mashtruar një çift. Çifti Petran 52 vjeçare dhe Hans Z. 53 vjeçar, janë futur në borxh dhe kanë humbur pasurinë e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *