Subscribe

Arrestohet një pedagog i fakultetit të Shkencave Sociale në universitetin Fan Noli dhe një person tjetër.

 

Alket Dino ka dyshohet se përfituar shuma monetare në këmbim të dhënies së provimeve për studentët.

 

Sipas të dhënave  të siguaruara nga Vizion Plus, shtetasi tjetër Xhevi Dervishi dyshohet se ka ndërmjetësuar mes palëve.

 

Policia e Korcës ende nuk ka dalë me një njoftim zyrtar për këtë ngjarje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.