Arrestohet në Francë dhe ekstradohet drejt Shqipërisë, një i kërkuar për veprimtari kriminale në fushën e narkotikëve.

Tom Kaçi, 50 vjeç, banues në Bulshar, Mirditë, person me precendente penal fshihej në Francë.

Ky shtetas ishte i shpallur në kërkim, pasi Gjykata e Apelit Shkodër e ka dënuar me 5 vite burgim, për vepër penale në fushën e narkotikëve.

Shtetasi Tom Kaçi, në bashkëpunim me një shtetas tjetër, në zona të thella malore të rrethit Mirditë kultivonte lëndë narkotike të llojit cannabis sativa dhe më pas ata kryenin transportimin e saj me mjete, në drejtim të zonave urbane të Mirditës.

Në kuadër të procedimit penal të regjistruar që në vitin 2013, u bë i mundur dokumentimi me prova ligjore i aktivitetit të paligjshëm në fushën e kultivimit dhe trafikimit të narkotikëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *