Policia e Lezhës ka arrestuar kater inspektore tatimesh, pasi nga hetimi ka rezultuar se ata nuk kane sekuestruar mallin pa fature qe kane evidentuar ne nje prej bizneseve. Të arrestuarit janë Alma Hasanaj, Nikoll Kalaj dhe Nikolin Radovani, inspektore te Drejtorisë se Tatimeve Shkodër dhe Lezhë. Ndërkohe, sipas policisë, është shpallur ne kërkim dhe nje tjetër inspektor. Punonjësit e tatimeve kishin shkuar per kontroll ne një dyqan dhe nuk kishin konfiskuar mallrat pa dokumente tatimore. Por pas verifikimeve ne ketë njesi tregtare, u konstatua një sasi mallrash të ndryshme te pajustifikuara me dokumentet përkatëse, mallra të cilat me pas u konfiskuan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *