Dy ish-punonjës te policisë private janë arrestuar, pasi akuzohen për shpërdorim detyre dhe vjedhje ne bashkëpunim. Ilir Syla dhe Dritan Duka ishin shpallur ne kërkim pas grabitjes spektakolare tek treni ne filialin e një banke te nivelit te dyte, kur persona te armatosur dhe te maskuar rrëmbyen tre milionë euro. Ndaj 46 vjecarit Suli dhe 25 vjecarit Duka, ish-efektive te policisë private “Eurogjici” ishte dhëne ne mungese masa e arrestit me burg. Ata ishin ne shërbim ne momentin e grabitjes dhe dyshohet te kenë bashkëpunuar me grabitësit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *