Nëntë ish-anëtarë të Ushtrisë së Republikës Serbe, u arrestuan këtë të mërkurë në Bosnje-Hercegovinë me dyshimin se kanë kryer krime lufte.

 

Të arrestuarit akuzohen për kryerjen e disa vrasjeve dhe arrestimeve të paligjshme.

 

Po ashtu, ata dyshohet se kanë kryer krime ndaj disa qindra personave në kampin e “Shtëpisë së Zjarrit”, i cili menaxhohej nga policia ushtarake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *