Gjykata e Pogradecit ka vendosur masën arrest shtëpie për dy policët e bashkisë që tentuan të pengonin zgjedhjet.

 

Dy policiët bashkiakë, sipas policisë, u arrestuan në flagrancë duke mbyllur shkollat dhe kopshtet te cilat do të sherbenin si qendra votimi për zgjedhjet lokale të 30 Qershorit 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *