Armina Mevlani është pyetur së fundmi nga ndjekësit mbi kujdesin për flokët.

 

Në një postim në “Insta story”, blogerja nuk ka nguruar t’i përgjigjet pyetjes së ndjekësve, duke i këshilluar njëkohësisht.

 

Për të pasur flokë të shëndetshëm, ajo këshillon që të mos lahen shpesh, por maksimumi dy herë në javë.

 

“Sa herë në javë i lan flokët?”

 

“Mundohem 2-3 herë në javë por varet nga eventet (ka raste dhe më shpesh) Më e mira është 2 herë”, iu përgjigj Armina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.