I ftuar në studion e ‘7 pa 5 ‘ cdo mëngjes Ardi Asllani sugjeron publikun për veshjet e këtij sezoni.

Sot ai sugjeroi se si t’i kombinojmëxhinset  në periudhën e vjeshtës .

Xhinset e shkurtra janë  ‘’ on top’’ shprehet ai  dhe do të vazhdojë kështu.

Xhinset kanë ndryshuar formë dhe trajtë mund ti përdorim gjatë gjithë ditës. Këtë sezon mund ti përdorim me tonalitete te lehta, e bardha po ngjyra e pastelit.

Mund ti kombinojmë me mëndafshin , të leshtat dhe me këpucë me pak takë.

Por nuk është I këshillueshëm për tu përdor për takime të rëndësishme  pune.

Xhinset mund të qënrojnë në garderobën tone për një kohë të gjatë, prandaj janë një investim I mirë- shprehet ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *