Aplikacioni “Tirana ime” bën një vit nga hapja e tij. Përmes mesazheve dhe fotografive, qytetaret raportojnë ne kohe reale problematikat qe ndeshin ne qytet. Sipas kryebashkiakut Erion Veliaj, aplikacioni do te pasurohet me shërbime te tjera qe synojnë te lehtësojnë jetën e qytetareve.

 

Gjate nje viti janë regjistruar rreth 11 mije raportime, 9 mije kane marre zgjidhje, ndërsa 2 mije shqetësime qe nuk kane qene pjese e punës se Bashkisë, iu janë dërguar institucioneve te tjera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *