Subscribe

Gjykata e Apelit prishi vendimin e shkalles se pare, e cila e dënonte me dy vite burg dhe shpalli te pafajshëm kryetarin e Bashkisë se Kamzës Xhelal Mziu. Pafajësia e Mziut u shoqërua dhe me ovacione ne sallën e gjyqit. Vetë kryetari i Bashkisë se Kamzës reagoi pas pafajësisë, duke u shprehur se akuza ndaj tij u motivua politikisht. Pafajësi fituan dhe dy vartësit e tij Bujar Loshi e Atli Hoti, të cilët ishin dënuar ne shkallen e pare për akuzën e shpërdorimit të detyrës dhe pabarazisë me tendera.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *