Subscribe

Gjykata e Posaçme e Apelit lë në fuqi vendimin për dënimin e Adriatik Llalla, duke rrëzuar kërkesën e ish-kryeprokurorit për pezullimin e këtij vendimi.

 

Kjo kërkesë u bë nga avokati i Llallës, me pretendimin se klienti i tij nuk e përballon dot burgimin për shkak të gjendjes shëndetësore.

 

Llalla është dënuar me 2 vite burg për fshehje pasurie, si dhe i është hequr e drejta për të ushtruar funksione publike për 5 vite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *