Dy prokuroret Rovena Gashi dhe Dritan Gina kane fituar gjyqin ndaj kryeprokurores se perkohshme Arta Marku.

 

Gjykata administrative e Apelit i ka dhene te drejten ciftit te prokuroreve qe ishin pezulluar nga detyra nga Arta Marku pas akuzes se ngritur ndaj tyre per refuzimi për deklarim, fshehjes së pasurisë dhe deklarimit të rremë të pasurinë nga prokuroria e Durrësit.

 

Shfuqizimi i vendimit te kryeprokurores nga apeli administrativ, do te thote qw Rovena Gashi dhe Dritan Gina te rikthehen ne detyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *