Apeli i Posaçëm Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka lënë në fuqi masën arrest me burg për Arben Dervishajn, biznesmeni që mbikëqyrte punimet i inceneratorit të Fierit.

 

 

 

Ky i fundit akuzohet se kishte siguruar raporte fiktive. Dervishaj kishte apeluar masën e Shkallës së Parë duke kërkuar lirimin.

 

 

 

SPAK përfundoi disa javë më parë hetimet në lidhje me aferën e inceneratorit të Fierit dhe dërgoi në gjykatë dosjen me 21 të pandehur, mes tyre Lefter Kokën, ish-deputetin Alqi Bllako, Arben Dervishaj etj.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *