Ministrja Manastirliu shpërndau në facebook një mesazh të doktoreshesh Esi Duka, drejtuar të gjithë shqiptarëve. Mjekja bën apel për kujdes maksimal dhe respektimin e tre masave kryesore në betejen kundër Covid-19, përdorimin e maskës, ruajtjen e distancës 2 metra dhe higjenen personale.

Ajo që dua t’u them unë qytetarëve është respektimi i tre masave kryesore: mbajtja e maskës, mbajtja e distancës 2 metra nga njëri-tjetri dhe ruajtja e higjienës personale. Duke zbatuar me rigorozitet këto tre mesa, ne shpresojmë t’ia dalim përballë këtij virusi që po gjunjëzon gjithë botën”

Manastirliu  shoqëron video-mesazhin e doktoreshës Esi Duka me një postim të sajin ku shkruan:

Dëgjoni mesazhin e Dr. Esi Duka e cila u bën thirrje qytetarëve të respektojnë masat e vendosura dhe të gjithë së bashku t’ia dalim kundër këtij virusi që po gjunjëzon mbarë botën 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *