Ministria e Shëndetësisë u ka bërë thirrje qytetarëve të respektojnë masat kufizuese gjatë festave.

 

Në faqen e saj zyrtare, ministria ka ndarë sot një rekomandim për mbajtjen e maskës për të ruajtur shëndetin.

 

“Vendosni maskë, respektoni rregullat anti-COVID”, shkruan ministria e Shëndetësisë.

 

Ndërkohë sot Komiteti Teknik i Ekspertëve do të prezantoj planin me masat kundër përhapjes së COVID për festat e fundvitit. Në orën 10:00 ekspertët e komitetit teknik, do t’u komunikojnë qytetarëve planin e masave për fundvitin dhe për situatën aktuale të COVID në vend.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *