Lihet në fuqi masa e sigurise “Arrest me burg” për ish ministrin e mjedisit, Lefter Koka.

 

Bëhet fjalë për inceneratorin e Fierit, ku ish ministri akuzohet se bashku me Alqi Bllakon, se kanë tjetersuar tokën nga arë në truall. Koka kërkoi masë më të butë sigurie me pretendimin se ka respektuar ligjin dhe nuk ka kryer asnjë shkelje gjatë dhënies me koncension për ndërtimin e inceneratorit.

 

Ish-ministri i Mjedisit Lefter Koka doli përballë Gjykatës së Posaçme për ankimimin e masës së dytë te arrestit me burg, që lidhet çështjen e inceneratorit të Fierit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *