Rreth 3 javë nga prangosja e ish-drejtorit te tatimeve te Tiranës Androkli Kokthit, Gjykata e Apelit e ka nxjerre ate nga burgu duke e lëne ne arrest shtëpie. Kokthi akuzohet nga Prokuroria për shpërdorim detyre dhe korrupsion. Trupi gjykues i kryesuar nga Ervin  Metalla, vendosi të ndryshojë masën e sigurisë me argumentin se ai nuk përben rrezik për cenimin e hetimeve. Sipas organit të akuzës, Androkli Kokthi ka lëshuar urdhër për rikthim malli të konfiskuar me vlerë 4 milionë lekë një subjekti privat, duke shkelur ligjin për një mall të bllokuar dhe të magazinuar në Drejtorinë e Tatimeve.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *