FIFA ka anuluar botërorin për moshat, i cili ishte planifikuar të  zhvillohej në vitin 2021. Shkak për këtë është bërë  situata e koronavirusit në disa vende.

Lajmi është bërë i ditur ne faqen zyrtare te FIFA-s, e cila sqaron se edicioni i vitit tjeter i botërorit të “U-20” dhe “U-17” nuk do te zhvillohet.

Dy vendet që ishin programuar për t’u mbajtur keto ky turne ishin Indonezia dhe Peruja,  por duke qenë se situata atje ka dalë jashtë kontrollit, u vendos që këto dy shtete te mirëpresin botërorin e ketyre moshave në vitin 2023.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.