Subscribe

Ministri i turizmit dhe mjedisit anullon te gjitha lejet e guroreve qe shfrytëzojnë malin e Tomorrit. Nga Skrapari Blendi Klosi tha se nuk do te lejojë dëmtimin e natyrës nga këto aktivitete si dhe nga ndërtimi i HEC-ve.

 

Duke u ndalur tek  investimet ne  qarkun e Beratit, ministri i mjedisit tha se përfundimi i katër rrugëve do ti japi zhvillim zonës. Blendi Klosi kërkoi nga qytetaret qe për çdo shqetësim te shkruajnë ne portalin e bashkëqeverisjes për te marre zgjidhje për problemet e tyre.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.