Ambasadori i OSBE-së në Tiranë, Bernd Borchardt e ka cilësuar si një çështje të brendëshme anulimin e zgjedhjeve nga Presidenti Meta.

 

Borchardt duke mos pranuar që të jap një përgjigje për këtë çështje, theksoi për mediat se do të jenë institucionet ato që do të vendosin se kush ka të drejtë.

 

“Ëshë çështje e Parlamentit dhe e Gjykatës Kushtetuese. Institucionet shqiptare do të zgjedhin se cila palë ka argumentet më të mira ligjore. I sigurt që palët politike do të bëjnë më të mirën”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *