Subscribe

Antigonea antike çeli zyrtarisht sezonin turistik, ku u promovuan veshjet karakteristike të zonës, gatimet, këngët dhe vallet.

 

Sipas drejtorit të këtij parku, Shkëlqim Guçe, Antigonea është gati për të pritur turistët gjatë këtij sezoni.

 

SHKËLQIM GUÇE

DREJTOR PARKU

Antigonea është bërë tashmë një vatër e promovimit të vlerave kulturore të kësaj zone. Mozaiku i vlerave të Gjirokastrës , të Labërisë , Lunxherisë së bashku bëjnë shtatoren e mrekullive shqiptare.

 

Parku Arkeologjik i Antigonesë në Gjirokastër mbetet një nga destinacionet kryesore turistike, ndërsa në vitet e fundit është vënë re një rritje e numrit të vizitorëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *