Subscribe

Biznese te Dhomës Amerikane te Tregtisë ne Tirane kane shfaqur nje sere ankesash ndaj administratës doganore. Për vite me radhe, shqetësimi kryesore vijon te mbetet përdorimi i çmimeve te referencës, qe qeveria u zotua se nuk do te aplikoheshin me. Ankesat u bënë publike ne një takim qe bizneset patën për përfaqësuesit e doganave, ku nder te tjera u evidentua edhe problematika e përdorimi te pullave fiskale. Doganat duket se do te aplikojnë një rregull te ri, duke i lëne afat bizneseve qe te bëjnë deri ne datën 15 shkurt nje rakordim mes pullave qe porosisin dhe mallit stok qe kane. Pjese e problemeve te biznesit është edhe marrëdhënia me kompaninë e skanimit, për te cilën sipërmarrësit thonë se po gjobiten pa arsye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *