Momente paniku në sallën e Kuvendit, gjatë seancës plenare të kësaj të enjte

Deputetja e PS, Tatiana Piro nuk është ndjere mirë.

Menjehere në kuvend ka mbërritur një ambulance dhe pak më vonë edhe një mjek.

Mësohet paraprakisht deputetja e Lushnjës , Tatiana Piro ka pasur probleme shendetesore.

Pak më vonë kolegë te deputetes nga Lushnja bënë të ditur se gjithcka eshte ne rregull dhe ka pasur vetem nje luhatje tensioni, asgje me shume sesa kaq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *