Nga gjithë ato drama, përsa i përket divorcit me Johnny Depp që ende nuk ka përfunduar ligjërisht, duke qenë se të dyja palët kanë shumë pretendime, Amber Heard ka vendosur ta lërë pas të shkuarën dhe të përjetojë një histori tjetër dashurie.

 

 

Ajo është shfaqur pranë miliarderit, Elon Musk, në një darkë në Australi dhe i ka lënë atij në faqe një puthje me buzëkuq si për të shënuar territorin e saj. Edhe më herët ata janë kapur në qytet nga paparacët duke ecur dorë për dore dhe Amber Heard duket mjaft e lumtur me zgjedhjen e re.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *