Ambasadorja e re amerikane, Yuri Kim ka reaguar për herë të parë pas mbërritjes në shqipëri.

 

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ambasadorja amerikane shkruan se ndihet e nderuar që ndodhet në Shqipëri dhe se është gati t’i përvishet punës.

 

“Ndihem e nderuar dhe shumë e kënaqur që jam në Shqipëri dhe jam gati t’i përvishem punës”, Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Yuri Kim në ditën e saj të parë në Ambasadë. Lexoni biografinë e Ambasadores këtu: https://bit.ly/37mëKuS.”

 

Ambasadorja Yuri Kim mbërriti në Tiranë si Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Republikën e Shqipërisë në janar 2020.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *