Subscribe

Në ditën 6 të protesave të studentëve ka reaguar edhe zyra e bashkimit europianë në Tiranë.

 

Ambasadori i BE Luigi Soreca tha se dialogu me qeverinë është i nevojshëm.

 

Por diplomati u ndal edhe tek rastet korruptive të pedegagovë. Sipas Sorece-s nëse ka të tillë qe jane denoncuar edhe nga vete studentet ata duhet të përballen me drejtësinë.

 

LUIXHI SORECA

AMBASADOR I BE NE TIRANE

 

 “Po e ndjekim protestën e studentëve me vëmendje. Besojmë se dialogu me qeverinë është i nevojshëm. Nëqoftëse janë denoncuar akte korruptive kërkojmë që të dënohen.

 

Ky qëndrim i Ambasadorit te Bashkimit Europian ne Tirane u be në mjediset e Ministrisë së Drejtësisë, gjatë një konference me ministren Etilda Gjonaj.

 

Ne fokus ishte puna e taske forces dhe ashpersimi i luftes ndaj korrupsionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *