Ambasada Amerikane kujdeset here pas here që të këshillojë dhe të bëjë njoftime në adresë të qytetareve që kanë aplikuar ose duan të aplikojnë për lotarinë amerikane.

 

 

Aplikimet për lotarinë kanë nisur më 3 tetor dhe do të vijojnë deri në datën 6 nentor.

 

 

Ambasa e ShBA në faqen e saj në facebook dhe në twitter këshillon vazhdimisht të gjithë qytetaret që të mos paguajnë në qëndra të ndryshme për aplikimin pasi këtë gjë mund ta bëjnë vetë pa asnjë problem nëse ndjekim udhëzimet e ambasadës.

 

“Plotësojeni vetë formularin tuaj. Lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit  https://bit.ly/2l7myjg dhe shihni këtë video që ju tregon në shqip hap pas hapi si të plotësoni formularin tuaj  https://bit.ly/2RC6zZI”, shkruan ambasada amerikane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *