Ambasada e Shteteve te Bashkuara ka njoftuar te gjithë qytetaret amerikane qe te bëjnë kujdes sonte ne mbrëmje, një praktike qe është ndjekur përpara çdo proteste.

 

Ne njoftim sqarohet se tubimi do te zhvillohet para kryeministrisë, por nuk përjashtohet fakti qe protesta te shtrihet tek Parlamenti apo edhe godina te tjera shtetërore.

 

Ambasada paralajmëron qytetaret amerikane se forcat e sigurisë ne protestat e tjera kane përdorur ujë dhe gaz lotsjellës, kohëzgjatja e tubimit nuk dihet, duke u bere apel te shmangin vendet ku do te zhvillohet tubimi i opozitës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *