Ambasada e Shteteve te Bashkuara ne Tirane shprehet besimplote per fitoren e luftes ndaj COVID. Selia diplomatike amerikane ka ndare edhe nje here mesazhin e presidentit Donald Trump në kombet e bashkuara.

“Bota do ta mposhtē pandeminë Covid-19 dhe do të dalë prej saj më e forte”, theksoi kreu i Shtepisë së Bardhë duke shtuar se edhe tre vaksinat e mundshme janë në fazat e fundit të testimit dhe se Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë nisur prodhimin paraprak të dozave.

Presidenti Donald Trump me herët ka deklaruar se vaksina do të mund të prodhohet përpara zgjedhjeve presidenciale që do të mbahen më 3 nëntor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *