Festa e Çlirimit këtë vit Shqipërinë e gjeti në në gjendje të pazakonte, e gjeti mes një tragjedie nga një termet me 48 viktima dhe me mbi 900 të plagosur.

 

Pasojat tragjike të tërmetit të 26 nëntorit që përfshiu vendin tonë ka bërë jehonë në të gjithë mediat botërore, shumë vende janë solidarizuar me qytetarët e mbetur të pastrehë kryesisht në Thumanë dhe në Durrës.

 

Ambasada e SHBA-së  në ditën që ne duhet të festonim, porn ë fakt situate që ndodhemi është e kundërta ka zgjedhur vargjet frymëzuese të poetit të madh shqiptar, Andon Zako Çajupit, për të uruar shqiptarët në këtë ditë të shënuar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *