Subscribe

Autoriteti i Mediave Audiovizive i bën apel qytetarëve që të pajisen me dekoder, në mënyrë që të vijojnë të kenë akses në programet televizive.

 

Data 1 shtator shënon kalimin e transmetimeve nga analoge në numerike për qarkun e Tiranës Durrësit dhe Vlorës dhe për këtë institucion nuk ka më shtyrje të afatit

 

Të shumtë kanë qenë ata qytetarë që I janë drejtuar dyqaneve të Tring për tu pajisur me këtë aparat. Ofertat e kompanisë TRING janë të shumëllojshme dhe të leverdishme ndaj apeli është për të mos e lënë blerjen e dekoderit ditën e fundit.

 

Në një anketim të fundit të kryer nga AMA rezulton se qytetarët tashmë janë të informuar lidhur me domosdoshmërinë e digjitalizimit.

 

Ne këto dite qe kane mbetur, platforma Tring ka për abonentët e rinj dy oferta.

 

Ofertat e Tring

 

Aparat Tokësor + kartë smart për 5,500 lekë, dhuratë 6 muaj abonim.

 

12 muaj abonim + kartë smart për 10,900 lekë, Aparati tokësor dhurate

 

 

Aparati Tokësor dhe karta smart me 6 muaj abonim dhuratë merret për 5,500 lekë. Ndërsa abonimi një vjeçar, për 10900 lekë shoqërohet edhe me aparatin tokësor dhuratë së bashku me kartën smart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *