Almeda Abazi dhe Tolgahan janë një ndër çiftet më të preferuar për publikun shqiptar.

 

Pak muaj ka kaluar që nga ardhja në jetë e djali të tyre dhe ata këtë vit po i shijojnë pushimet të tre.

 

Almeda nuk e ka kursyer një ‘kartolinë lumturie’ nga pushimet e tyre dhe mund të themi pa asnjë dyshim që ata të 3 janë gjëja më e ëmbël që kemi parë sot…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *