Pak kohë më parë aktorja me origjinë shqiptare tregoi se ajo dhe bashkëshorti i saj Tolgahan ishin sërish në pritje të ëmbël. Më pas ato zbuluan dhe gjininë e bebushit, një vajzë për Efehanin.

Më pas në pyetjet që i bëjnë në rrjetet sociale ajo ka treguar shqetësimet që ka patur gjatë shtatzënisë së dytë. Ajo nuk ishte ndjerë aq mirë sa në pritjen e Efehanit, por tani duket se ka dhe një detaj tjetër i cili nuk po e lë të qetë.

Aknet në fytyrë që gjatë kësaj periudhe janë diçka normale për shkak të ndryshimit të hormoneve!/ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *