Subscribe

Kjo është Uarda, është 11 vjeçe dhe prej dy vitesh vuan nga alergjia. Koha me e vështire per te është pranvera, ku ajo nuk ia del dot pa ilaçe. Pluhurat dhe polenet i shkaktojnë asaj shumë probleme me shëndetin.

 

Mjekja alergologe Mira Xhixha tregon se shtuar numrin e pacienteve. Sipas saj personat e diagnostikuar duhet te kene kujdes qe te mjekohen siç duhet.

 

Alergologja tregon se vaksina është nje rruge tjetër qe te krijohet imunitet nga alergjitë.

 

Simptomat më të shpeshta te alergjisë janë rrjedhje nga hunda, kollitja, teshtima, skuqja dhe ndryshimet në lëkurë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *