Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç kërcënohet me jetë.

 

Lidhur me këto kërcënime kanë reaguar zv.ministret Zorana Mihajloviç dhe Maja Gojkoviç, të cilat kanë dënuar sulmin.

 

Ajo kërkoi reagimin e menjëhershëm të autoriteteve.

 

“Gjithkush ka të drejtë për pikëpamjet e tij, të pajtohet ose të mos pajtohet me politikën e dikujt, por kur dikush kërcënon presidentin e Serbisë me një plumb, nuk është një ndryshim mendimi, por gjuhë urrejtjeje dhe kërcënime me vdekje”, shkruan Mihajloviç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *