Subscribe

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit paditi sot në prokurorine e posaçme antikorrupsion shembjen e ndërteses historike.

Aktivistet dhe aktoret qe kane qene kunder prishjes se teatrit kane kerkuar nga spak qe te marre masa te menjehershme ndaj kryetarit te bashkise Veliaj si dhe zv.kryetarit Mazniku. Po ashtu aleanca kerkoi qe te pezullohen edhe punimet ne truallin ku ishte ngritur teatri kombetar.

Sipas tyre edhe per kallzimet qe kane bere me pare, SPAK nuk ka regauar ne kohen e duhur, por sot duhet te marre vendime urgjente.

Nderkohe mesohet se spak ka nisur hetimet per kete ceshtje dhe prokurori qe do ta ndjek dosjen është e Evin Kondili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *