Albano theu rregullat e Agait dhe shkoi për t’u relaksuar tek “Njishi”.

Fermeri refuzoi të marrë pjesë në sfidë dhe u la në vaskë, teksa të tjerët punonin.

Një nga rregullat e Agait është se askush nuk mund të shkojë tek “Njishi”, përveç kryefermerit të zgjedhur.

Albano më pas u largua fshehurazi dhe shkoi tek shtëpia, ku priti të tjerët të ktheheshin, pasi të përfundonin sfidën e tyre. /vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *