Një lajm i ditëve të para se këngëtari Alban Skënderaj, mërziti shumë fansa dhe adhurues të muzikës së tij.

 

Ndërkohë këngëtari përmes një postimi në Instagram bëri të qartë menjëherë dhe hoqi dyshimet.

 

“Me sa duket ‘kujdes ça flet’ vlen edhe për mua që flas goxha pak në rrjete sociale. Meqe disa u bënë merak, nuk shkuajta që mbas mbrëmjes së sotme nuk do performoj më fare, por nuk performoj më për një kohë nëpër club-et e Tiranës kështu që doni s’doni më keni vërdallë nëpër evente e qytete edhe për ca kohë…

Tani me këtë rast kush ka kohë e dëshirë le të na bashkohet sonte…”

 

Epo më në fund një lajm i mirë për sot, veshët tona do të kënaqen me muzikën e tij dhe për shumë kohë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *