Ka rezultuar i rreme alarmi për bombe ne rrugën e Elbasanit, pranë Liceut Artistik ne kryeqytet. Për disa minuta kjo zone e mbipopulluar u përfshi nga paniku ketë mbrëmje. Ne sallën operative te policisë mbërriti nje telefonate per bombe dhe menjëherë forcat e rendit shkuan ne vendngjarje. Efektivet evakuuan banoret nga zona e rrezikuar dhe ngritën perimetrin e sigurisë, ndërkohe qe kryen kontrolle te imtesishme dhe nuk gjeten asnjë lende shpërthyese. Pas këtij aksioni kontrolli, situata iu rikthye normalitetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *