Një valixhe e zezë është gjendur pranë drejtorisë së policisë kufitare, në zonën e Laprakës në Tiranë, ndërsa u ngrit alarmi se brenda saj mund të kishte bombë.

 

Forcat xhniere mbërritën menjëherë në vendngjarje për të bërë të mundur hapjen e valixhes.

 

Pasi u hap, rezultoi se brenda saj kishte vetëm rroba dhe nuk dihet nëse e ka harruar ndonjë qytetar.

 

Alarmi për bombë në këtë institucion ishte fals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *