Aeroporti Landvetter ne Suedi eshte evakuuar, pas nje kërcënimi per bombe. Ne nje nga mjediset e tij u gjeten dy çanta plastike te dyshimta dhe policia mbërriti menjëherë. Nuk dihet ende se çfarë përmbajnë çantat. Disa media raportuan fillimisht per nje shpërthim, por nuk ka asnjë konfirmim. Alarmi vjen nje jave pas sulmeve ne aeroportin e Brukselit dhe metronë e qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *