Një alarm për vendosjen e të paktën 10 bombave në tre qytete të Republikës Çeke, ka vënë në lëvizje autoritetet. Pas marrjes së një telefonate, uniformat blu urdhëruan evakuimin e personave në stacionin hekurudhor të Pragës dhe në qendra tregtare e ambiente të tjera publike në Pëlzen dhe Pardubice. Njerëzit ane larguar ne panik e sipër. Pas evakuimit, policia ka ushtruar kontrolle me qentë anti-eksploziv. Mediat ne vend nuk përjashtojnë mundësinë qe alarmi te jete fals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *