Subscribe

Spektakli i humorit “Al Pazar” ngre siparin të shtunën mbrëma. Shtëpia e të qeshurave rikthehet pas një pauze me shumë emocione dhe risi, ku do të spikasë satira mbi aktualitetin dhe problematikat sociale që na shoqërojnë çdo ditë.

Një ndër çështjet që do të shoqërojë këtë sezon është dinamika e zhvillimeve politike.

Mderatorja Inger Skura rrëfen sfidën e re mes shumë roleve.

Kasti i aktorëve të rinj premtojnë një sezon plot të qeshura.

Spektakli  i humorit edhe këtë sezon mbetet i preferuari i publikut çdo të shtunë, duke mbajtur të mbërthyer pas ekranit mijëra shikues.

Leave a Reply

Your email address will not be published.