Kreu i Partisë së Lirisë ka paralajmëruar se në datën 1 shtator do të kallëzojë penalisht Autoritetin e Dosjeve, pas akuzave për ish soiun të Sigurimit.

 

Në një postim në Facebook, Meta shkruan se kallëzimi do të jetë për shkelje të rëndë dhe të qëllimshme që i është bërë ligjit organik për dosjet e ish sigurimit.

 

Sipas Metës, ky shantazh politik po bëhet për llogari të Edi Ramës.

 

“Në 1 shtator do të kallëzoj penalisht Autoritetin e Dosjeve për shkeljet e rënda dhe të qëllimshme që i kanë bërë ligjit organik për dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit, për manipulimet dhe falsifikimet në funksion të shantazhit politik, për llogari të Edi Ramës”, shkruan Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *