Prokuroria e Matit kërkon dënimin me 24 vjet burg për Ermir Skejen, i akuzuar për “vrasje në rrethana cilësuese”. Nje vit me pare, ne daten 28 maj, Skeja ka ngacmuar bashkëjetuesen e nje oficeri policie ne nje fshat te Burrelit. Ndonëse atij i është kërkuar te mos ushtronte me presion, i pandehuri nuk është ndalur. Me pas, ai është konfliktuar me oficerin e policisë Libjond Permaku dhe shokun e tij Vilson Totraku, te cilët i ka qëlluar me pistolete, duke i plagosur rende. Fatmirësisht te lënduarit u mjekuan ne kohe dhe dolën jashtë rrezikut per jetën, ndërkohë qe Ermir Skeja është arratisur dhe sot ndodhet ende ne kërkim nga policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *