Subscribe

Ulja e temperaturave disa gradë nën zero solli probleme në qarkullimin e mjeteve në disa rrugë të qarkut të Dibrës.

 

Aksi kombëtar Bulqizë-Peshkopi pati prani të akullit në vendin e quajtur “Pishat”. Si pasojë lëvizja e automjeteve në këtë pjesë rruge u bë me vështirësi.

 

Situata për shoferët dhe banorët e kësaj zone është e tillë gjatë gjithë stinës së dimrit pasi nuk kriposet nga firma mirëmbajtëse. Ata thonë se kushdo që kalon në orët e para të ditës duhet të bëjë shumë kujdes nga ngrica në asfalt.

 

BANORE DHE SHOFERE

 

1-Shumë rrezik. Mezi kalohet.

 

2-Sapo erdha nga italia. Shumë rrezik është. Ka akull.

 

3-Këtu është vështirë të kalosh më këmbë jo me makinë.

 

Vështirësi në lëvizjen e mjeteve pati edhe në bajpasin e Murrizit, por pa probleme të rënda në qarkullim.

 

BULQIZE-P[ESHKOPI, AKULL NE RRUGE

 

SHOFERET ANKOHEN SE DISA PJESE TE RRUGES NUK JANE KRIPOSUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *