Autoritet Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar këtë te mërkurë një sasi mishi qe tregtohej pranë tregut te Pazarit te Ri ne Tirane. Sipas te dhënave zyrtare, mësohet se mishi tregtohej jashtë kushteve dhe standardeve te parashikuara ne ligj. Behet fjale për nje sasi prej 115 kg mish qe tregtohej pa certifikate veterinare. Pas sekuestrimit sasia e mishit do te asgjësohet. AKU ndërmori këtë inspektim pas sinjaleve qe mori se ne treg shitej mish pa standard. Ndaj ky institucion i bën thirrje konsumatorëve te denoncojnë çdo shkelje qe ata konstatojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *